Snoezel & Wellness

SNOEZELRUIMTE

Benjalien beschikt over een eigen snoezelruimte, volledig aangepast aan de specifieke noden van personen met een beperking. Deze ruimte kan vrij gebruikt worden tijdens de weekactiviteiten wanneer iemand nood heeft aan rust en wordt wekelijks gebruikt tijdens activiteiten.

Ook externen, met of zonder beperking, kunnen deze ruimtes huren voor een leuke en rustgevende namiddag of avond. We zijn er ons van bewust dat de kosten voor personen met een beperking zo al hoog oplopen. Daarom hanteren we zeer democratische prijzen en een persoonlijke aanpak. 

Heb jij nood aan een avond zonder zorgen met heel het gezin? Op zoek naar een leuke en betaalbare activiteit met je leefgroep? 

Aarzel niet en contacteer ons voor meer info.

CONTACT

 

 

WELLNESS

Ook personen met een beperking hebben nood aan rust en ontspanning. Maar als je naar een wellnesscentrum gaat, is het niet altijd evident om je eigen tillift mee te nemen. 

Daarom biedt Benjalien niet enkel een aangepaste snoezelruimte maar ook een aangepaste wellness aan met jacuzzi en infrarood sauna. Zo kunnen mensen met een beperking en hun familie ook zorgeloos ontspannen binnen een gezellige en intieme sfeer.

Wil jij ook zorgeloos ontspannen met de nodige hulpmiddelen binnen handbereik? Aarzel niet en contacteer ons voor meer info.

CONTACT

Super initiatief, mooie setting en alles is aanwezig!

Wij hebben alvast een fijne, gezellige en ontspannen avond gehad. We komen zeker nog eens terug!

De zandsluis

Het was heel aangenaam en we hebben er met volle teugen van genoten. Bedankt voor de goede zorgen, we komen zeker en vast nog eens terug! 

Kelly en Yirka